Технологична компания в Остин, Тексас, пусна на пазара термични камери с изкуствен

...
Технологична компания в Остин, Тексас, пусна на пазара термични камери с изкуствен
Коментари Харесай

3802 Камера засича хора с температура по улиците

Технологична компания в Остин, Тексас, пусна на пазара  " термични камери с изкуствен интелект ", за които твърди, че могат да открият хора с висока температура по улиците и да изпратят предизвестие, че те може би са инфектирани с коронавирус.

" Athena Security " по принцип проектира IT артикули за приложимост в магазини, лечебни заведения и изборни секции. Тя твърди, че до няколко седмици нейния нов артикул ще бъде ситуиран на разнообразни места, включително правителствени организации, летища и огромни компании от Fortune 500, т.е. от листата с най-големите американски компании.

„ Системата за разкриване на температура е система за скрининг на COVID-19 и в този момент е част от нашата платформа, дружно със системата за разкриване на оръжие “, се споделя в уебсайта на Athena Security. Така компанията подсети, че продава и софтуер, за който твърди, че може да открие огнестрелно оръжие и по-късно да изпрати сигнал до органите за сигурност. 

Новата система е способна да засече човек с висока температура и също да изпрати предупреждение, съобщи представител на компанията и посочи: „ Изкуственият разсъдък открива и оповестява, че температурата на човек е над 37,5 градуса по Целзий ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР